Dansk sangerinde Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen Booking

Dansk sangerinde Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Sanne Salomonsen her

Sanne Salomonsens lange og succesfulde karriere har gjort hende til en af Danmarks mest populære sangerinder. Hendes 18 studiealbums indeholder danske klassikere som ”Den jeg elsker”, ”Taxa” og mange flere, som publikum helt sikkert kender. Sanne Salomonsen er med sin charme og legendariske sange altid garant for et fantastisk show. Hun sørger for at få publikum på dansegulvet og synge med på stribevis af ørehængere.

Bedst sælgende rockmama

Hun kræver næsten ikke en introduktion, for alle kender Sanne Salomonsen. Siden 1970’erne har hun været umulig at komme udenom på den danske musikscene. Hun har udgivet 18 albums på både dansk og engelsk, og hun spænder over flere genrer med både pop, rock og jazz som sine specialiteter. Sanne Salomonsen slog for alvor igennem med albummet Sanne, hvor megahittet ”Kærligheden kalder” fandtes på. Albummet er det femte bedste sælgende i Danmark og har solgt 600.000 eksemplarer i Skandinavien.

Festlig, farverig liveoptræden

Sanne Salomonsen er fantastisk live. Med sine læderbukser i alskens farver og store hår samler hun folk på de største scener landet over og sætter gang i festen. Netop dette har du mulighed for at få direkte til dit næste arrangement. En festlig, farverig liveoptræden med en af Danmarks helt store stjerner. Du kan være sikker på, at alle arrangementets gæster vil komme helt tæt på en af de største stemmer. Sanne Salmonsen spiller både sine helt store hit, men også en hel del andet fra sit store repertoire, der spænder over mange år. Det er muligt at tilpasse hendes optræden til publikum og stemningen. Sanne Salomonsen har også flere gange været på akustisk turné, hvor hendes storslåede og velkendte stemme for alvor kan stå i rampelyset.

Book

Book Sanne Salomonsen til firmafesten her

Du kan booke Sanne Salomonsen direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Sanne Salomonsen

Rockmama har mere end bare 18 studiealbums i bagagen. Måske kender du hende sammen med Lis Sørensen og Anne Linnet, som hun allerede i slutningen af 70’erne spillede sammen med i Anne Linnet Band. I 2019 fandt de tre danske dronninger igen sammen i bandet ”Anne, Sanne og Lis” og tog på deres første turné.

Toppen af Poppen og musicalen Sanne

Sanne Salomonsen har også medvirket i både Toppen af Poppen og været dommer i X Factor på DR. I efteråret 2019 er Sanne Salomonsens liv og karriere portrætteret i musicalen Sanne. Den viser råt for usødet både forsiden og bagsiden af medaljen af et liv i rampelyset og kunne opleves på Vejle Musikteater.

Derfor skal du booke Sanne Salomonsen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Sanne Salomonsen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Peter A.G.

Infernal

,

Mads Langer

,

Barbara Moleko

The Antonelli Orchestra

The X Orchestra

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet