Dansk sangerinde Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Dansk sangerinde Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Hele Danmarks rockmama

Sanne Salomonsens lange og succesfulde karriere har gjort hende til en af Danmarks mest populære sangerinder. Hendes 18 studiealbums indeholder danske klassikere som ”Den jeg elsker”, ”Taxa” og mange flere, som publikum helt sikkert kender. Sanne Salomonsen er med sin charme og legendariske sange altid garant for et fantastisk show. Hun sørger for at få publikum på dansegulvet og synge med på stribevis af ørehængere.

Bedst sælgende rockmama

Hun kræver næsten ikke en introduktion, for alle kender Sanne Salomonsen. Siden 1970’erne har hun været umulig at komme udenom på den danske musikscene. Hun har udgivet 18 albums på både dansk og engelsk, og hun spænder over flere genrer med både pop, rock og jazz som sine specialiteter. Sanne Salomonsen slog for alvor igennem med albummet Sanne, hvor megahittet ”Kærligheden kalder” fandtes på. Albummet er det femte bedste sælgende i Danmark og har solgt 600.000 eksemplarer i Skandinavien.

Festlig, farverig liveoptræden

Sanne Salomonsen er fantastisk live. Med sine læderbukser i alskens farver og store hår samler hun folk på de største scener landet over og sætter gang i festen. Netop dette har du mulighed for at få direkte til dit næste arrangement. En festlig, farverig liveoptræden med en af Danmarks helt store stjerner. Du kan være sikker på, at alle arrangementets gæster vil komme helt tæt på en af de største stemmer. Sanne Salmonsen spiller både sine helt store hit, men også en hel del andet fra sit store repertoire, der spænder over mange år. Det er muligt at tilpasse hendes optræden til publikum og stemningen. Sanne Salomonsen har også flere gange været på akustisk turné, hvor hendes storslåede og velkendte stemme for alvor kan stå i rampelyset.

Book

Book Sanne Salomonsen

Du kan booke Sanne Salomonsen direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Sanne Salomonsen

Rockmama har mere end bare 18 studiealbums i bagagen. Måske kender du hende sammen med Lis Sørensen og Anne Linnet, som hun allerede i slutningen af 70’erne spillede sammen med i Anne Linnet Band. I 2019 fandt de tre danske dronninger igen sammen i bandet ”Anne, Sanne og Lis” og tog på deres første turné.

Toppen af Poppen og musicalen Sanne

Sanne Salomonsen har også medvirket i både Toppen af Poppen og været dommer i X Factor på DR. I efteråret 2019 er Sanne Salomonsens liv og karriere portrætteret i musicalen Sanne. Den viser råt for usødet både forsiden og bagsiden af medaljen af et liv i rampelyset og kunne opleves på Vejle Musikteater.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Sanne Salomonsen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...