Dansk sangerinde Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen

Band, Gæstesolist, Kendt band, Prisklasse 4

Dansk sangerinde Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen

Band, Gæstesolist, Kendt band, Prisklasse 4

Dansk sangerinde Sanne Salomonsen
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Band, Gæstesolist, Kendt band, Prisklasse 4

Du kender Sanne Salomonsen fra

Sanne Salomonsne behøver ikke nærmere præsentation, for hun er en ener.
Sanne har været en del af den danske musikbranche i adskillige år, og hun har haft afgørende betydning for dansk musik. Hun er da også blevet tildelt Polka Verner Legatet af Danmarks Smukkeste Festival, som gives til ”personer, som har gjort en særlig indsats i musik- eller underholdningslivet” begrundet med ”hendes varme, begejstring og synlige glæde ved musikken, der altid smitter den, der rammes af hendes store stemme”.

Du skal booke Sanne Salomonsen fordi

Sanne Salomonsen betragtes i dag som en institution i dansk rockmusik, hvor hun også går under navnet Rockmama.

Som solosangerinde kan Sanne prale af hele 16 albums på både dansk og engelsk og inden for en række forskellige genrer som rock, pop og jazz. Sanne har stået bag udødelige klassikere som ”Hvis Du Forstod”, ”Love Don’t Bother Me” og ”Den Lille Løgn” for ikke at forglemme, da hun sammen med Søs Fenger, Thomas Helmig og Anne Linnet udgav støttesinglen ”Den jeg elsker, elsker jeg” til fordel for AIDS-Fondet, der hittede i hele Skandinavien, modtog en Dansk Grammy for ’Årets danske hit’ og stadig opfattes som en af de største og bedste kærlighedssange.

Sanne Salomonsen er kendt som en yderst karismatisk sangerinde. Hun giver sig altid fuldt ud på scenen. Hun er uden tvivl Danmarks rockmama og en oplevelse uden lige.

Sanne Salomonsens populære hits

– Hjem
– Den Jeg Elsker
– Kærligheden Kalder
– Hvis Du Forstod
– Love Don’t Bother Me
– Den Lille Løgn

Book Sanne Salomonsen

Book Sanne Salomonsen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Sanne Salomonsen

Det stod nærmest skrevet i stjernerne, at Sanne ville blive en musikalsk stjerne.
Hun var kun 13 år gammel, da hun debuterede som sangerinde i det lokale band, og hendes store talent blev hurtigt tydeligt. Allerede i 9.klasse fik hun i forbindelse med sin optræden som Shella i musicalen Hair tilnavnet ”Lille Sanne Superstar”.

Sanne Salomonsens professionelle karriere startede i 1970’erne, hvor hun var en del af en række forskellige musikalske konstellationer. Sanne var blandt andet sanger i rockbandet Sneakers, der stod bag store hits som ”Sui-Sui” og ”Wodoo” og sideløbende en del af Anne Linnet Band sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...