Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Poptrioen med ”Deja Vu”

Scarlet Pleasure strøg direkte ind på hitlister, festivaler og i hele Danmarks hjerter for en håndfuld år siden. Trioen kommer med en hitparade, der vokser år for år. Musikken er hip, hurtig og dansevenlig, og der er rig mulighed for at få smeltet et hjerte eller to på vejen. Med trioen som kustner til dit arrangement, er du garanteret den fulde musikoplevelse. Bandet består foruden forsanger af bassist og trommeslager, så du får ægte livemusik. De er landet det perfekte sted mellem dansevenlige ørehængere og ærlig musik der giver opfattelsen af et band.

Læs mere: Scarlet Pleasure brager frem på den danske musikscene

Deja vu, Good Together og Limbo

Gennembruddet kom med radiohittet ”Windy” fra 2014. Singlen blev P3’s Uundgåelige og har mere end 18 millioner afspilninger på Spotify. Siden kom megahittene "Déjá vu", "Good Together" og "Limbo". Fordelt på to EP’er cementerede de sig som en del af den danske musikscene. Det er også blevet til adskillige store udsolgte koncerter. Bl.a. da Tivoli i 2015 måtte lukke dørene, inden de var gået på scenen til Fredagsrock, fordi parkens makskapacitet var nået. Det samme gjorde sig gældende til NorthSide Festival, der også måtte lukke af for scenen på grund af for stor interesse fra den populære trio for første gang i festivalens historie. Der er altså ingen tvivl om, at bandet har festen med, når de spiller live.

Book

Book Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure består af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone. De tre mødte hinanden på Rudolf Steiner-skolen Vidar i Gentofte. Trioen optog deres første koncert til en privatfest i en lejlighed på Refshaleøen og lagde det på YouTube. Kort tid efter spillede de deres første koncert på Lille Vega i København.

Singlen ”Deja vu”, der er gruppens mest populære har vundet priser både ved Danish Music Awards, The Voice, P3, Zulu Awards og MTV EMA i Bilbao. Scarlet Pleasure har også medvirket i DR-dokumentaren ”Vi er Scarlet Pleasure” og ”Musikdok”.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

, ,

Pernille Rosendahl

,

Jette Torp

,

Hej Matematik

,

Danseorkestret

Johnny Deluxe