Snobberne fra Rytteriet

Snobberne fra Rytteriet

Snobberne fra Rytteriet

Snobberne fra Rytteriet

  • Beskrivelse
  • Book
  • Kendt fra
  • Læs mere
Beskrivelse

Rytteriets kæmpesucces

Snobberne fra Rytteriet var oprindelig en radioserie på P2. Siden bredte det sig til P1 og P4 og var flere gange det mest podcastede DR-program. Det lå flere gange øverst på iTunes’ podcastliste. adioserien blev til et tv-program på DR2, der opnåede så stor succes, at det blev tilkendt en Robert for ’Årets korte TV-serie’. Det er et kæmpe hit, hvad mere end 40.000 følgere af Rytteriet på Facebook vidner om.

Rytteriets fantastiske karakterer er skabt af skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft. De inviterer danskerne ind i et univers med et hav af genkendelige og elskelige karakterer. To af de mest populære er de to småpludrende, evigt liderlige og halvsnalrede snobber Fritz og Poul. Alt imens Camparien flyder i en lind strøm, får de to millionære vendt alt fra verdenssituationen til deres eget, selvcentrerede liv i sus og dus.

Hamrende sjovt

Man kommer vidt omkring i selskab med de to herrer. Direkte og uden at lægge fingre imellem giver de deres syn på tilværelsens små og store emner. Nu har du mulighed for at opleve dem til dit næste arrangement. Fra tidligere optrædener har de fået beskrivelsen ”hamrende sjovt, virkelig intelligent og fremragende show” med på vejen. Martin Buch og Rasmus Botoft har fået ros for at være ”komiske kæmpetalenter” og ”suveræne skuespillere”.

Book

Book Snobberne fra Rytteriet

Book Snobberne fra Rytteriet direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Kendt fra

Du kender snobberne fra

– Rytteriet live 2 – så kan man lidt igen, 2015, show
– Årets korte TV-serie, 2014, vinder ved Robert Festival
– Rytteriet LIVE, 2011, show
– Rytteriet, 2010, DR2
– Rytteriet, 2008, P2

Læs mere

Mere om Snobberne fra Rytteriet

For nylig har Snobberne fra Rytteriet været på tour med ”Rytteriet live 2 – så kan man lidt igen”. Her kunne publikum opleve de fantastiske karakterer skabt af Martin Buch og Rasmus Botoft. Det, der oprindeligt startede som en radioserie på P2, er siden blevet et underholdende, hylende morsomt og fantastisk TV-program på DR2. Programmet havde så mange seere, at de to karaktergenier gik live for udsolgte sale.

Perfekt til firmaarrangementer

Snobberne fra Rytteriet optræder hyppigt til firmaarrangementer. Man kan bl.a. prøve en Snobquiz med snobberne Fritz og Poul som quiz-værter. De kommer ud i de fineste discipliner inden for snobberiet og quizzens kunstart – og med publikum som (u)frivillige deltagere. En snobquiz med Fritz og Poul udført i den satiriske ånd kendt fra Rytteriet er et fantastisk indslag.

Snobberne fra Rytteriet er et anderledes men yderst underholdende indslag, der med garanti vil få smilet frem.

”De tog selskabet med storm! De er helt fantastisk gode. Jeg havde briefet dem på forhånd, som de udbad sig og de var knalddygtige til at inddrage publikum.

Teknikken fungerede som den skulle. Jeg talte ikke selv med Casey, men så han var der om eftermiddagen og riggede til.”

STEEN

Kan bookes som:

Forespørg på Snobberne fra Rytteriet

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy