Søren Sko
Søren Sko

Søren Sko

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Book
  • Udgivelser
  • Book
  • Lær mere
Book

Du skal booke Søren Sko fordi

Søren Sko er en dansk sanger og komponist, bedst kendt som den ene halvdel af duoen Sko/Torp. Kunstnavnet Søren Sko opstod som et kælenavn, da faren var skomager, og Sørens borgerlige navn er Søren Svenninggaard. Søren udsendte i 1998 sit første soloalbum, ”Sko”, og solgte over 40.000 eksemplarer, hvilket gav ham en Dansk Grammy for ”Årets Danske Sanger”.

Musikmæssigt har Søren Sko været vidt omkring med soul, R&B, pop og standards, men befinder sig primært i genrene inden for pop og poprock, som giver anledning til få fødderne ud på gulvet og danse til den ene gode sang efter den anden.

Udgivelser

Søren Skos udgivelser

– I Am the Other
– Bringing on the Heartache
– Cross the Line
– Shoes for Julia
– One for My Baby
– Faith Hope Love
– Unpolished
– Shine
– Sko

Book

Book Søren Sko

Book Søren Sko direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Søren Sko

Under en jamsession på Aarhus Universitet mødte Søren guitaristen og keyboardspilleren Palle Torp, som han dannede gruppen Sko/top med i 1989. Debutalbummet ”On a Long Lonely Night” solgte over 200.000 eksemplarer, og Sko/Torp væltede nærmest Danmark i 1991.
Efter fire studiealbum og en opsamlingsplade var det slut med duoen i 1997, hvorefter han grundlagde solokarriere som sanger og komponist.

I 2012 dannede Søren pop-duoen ”Shoes for Julia” med sangerinden Julia Fabrin, der i 2010 var med i DRs ”X Factor” med gruppen ”The Fireflies”. Sammen har de udgivet en cd med samme navn som duoen og turnerede i 31 byer i starten af 2013.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Marie Carmen Koppel

,

Lukas Graham

,

Danseorkestret

, ,

Caroline Henderson

Zindy Laursen

,

Big Fat Snake

,

Rocazino