Søren Sko
Søren Sko

Prisklasse 2, Solist

Søren Sko
Søren Sko

Prisklasse 2, Solist

Søren Sko
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Solist / Søren Sko

Søren Sko

Prisklasse 2, Solist

Hvem er Søren Sko?

Søren Sko er en dansk sanger og komponist, bedst kendt som den ene halvdel af duoen Sko/Torp. Kunstnavnet Søren Sko opstod som et kælenavn, da faren var skomager, og Sørens borgerlige navn er Søren Svenninggaard. Søren Sko udsendte i 1998 sit første soloalbum, ”Sko”, og solgte over 40.000 eksemplarer, hvilket gav ham en Dansk Grammy for ”Årets Danske Sanger”.

Du skal booke Søren Sko fordi

Musikmæssigt har Søren Sko været vidt omkring med soul, R&B, pop og standards, men befinder sig primært i genrene inden for pop og poprock, som giver anledning til få fødderne ud på gulvet og danse til den ene gode sang efter den anden.

Søren Skos udgivelser

– I Am the Other
– Bringing on the Heartache
– Cross the Line
– Shoes for Julia
– One for My Baby
– Faith Hope Love
– Unpolished
– Shine
– Sko

Book Søren Sko

Book Søren Sko direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Søren Sko

Under en jamsession på Aarhus Universitet mødte Søren Sko guitaristen og keyboardspilleren Palle Torp, som han dannede gruppen Sko/top med i 1989. Debutalbummet ”On a Long Lonely Night” solgte over 200.000 eksemplarer, og Sko/Torp væltede nærmest Danmark i 1991.
Efter fire studiealbum og en opsamlingsplade var det slut med duoen i 1997, hvorefter Søren Sko grundlagde solokarriere som sanger og komponist.

I 2012 dannede Søren Sko pop-duoen ”Shoes for Julia” med sangerinden Julia Fabrin, der i 2010 var med i DRs ”X Factor” med gruppen ”The Fireflies”. Sammen har de udgivet en cd med samme navn som duoen og turnerede i 31 byer i starten af 2013.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...