soeren_sko

Søren Sko Duo

soeren_sko

Søren Sko Duo

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Søren Sko her

Søren Sko med det borgerlige navn Søren Svenninggard er tæt på umulig at komme omkring på den danske musikscene. Han har befundet sig hjemmevandt på den, siden han i 1989 udgav sit debutalbum sammen med Palle Torp. Til sammen udgør de den legendariske duo Sko & Torp. Søren Sko spiller både sin egen musik og fantastiske fortolkninger af store danske og internationale navne. Med sin poprock, charme og anekdoter er han en eminent livekunstner, der kan sparke gang i festen og dansegulvet.

Sko & Torp

På Århus Universitet mødte Søren Sko guitaristen Palle Torp. Det blev starten på en lang og succesfuld karriere, hvor alene den første plade solgte 200.000 eksemplarer. Den gjorde Sko & Torp landskendte med numre som ”Long Lonely Night”, der væltede Danmark i begyndelsen af 1990’erne. Det var der, den karakteristiske stemme brød igennem lydmuren til danskerne, og den har ikke sluppet. Selvom Sko & Torp var fra hinanden i en årrække, er de nu igen sammen og har rygende travlt med at spille koncerter landet over.

I perioden hvor Sko & Torp var fra hinanden, udgav Søren Sko seks soloalbums. De gav ham b.la. prisen som ”Årets Danske Sanger” til Dansk Grammy. På størstedelen af dem har han selv skrevet tekst og musik, men de indeholder også hjertevarme fortolkninger af klassikere som Elton John, Lionel Richie og John Lennon. Det er de færreste kunstnere, der kan løfte de helt store klassikere, men også her skinner han igennem.

Stort repetoire og anekdoter fra livet som popstjerne

Han er med sin alsidige musik og store repertoire altid garant for at få gang i en fest. Krydret med anekdoter fra livet som popstjerne i 90’erne og personlige fortællinger om bruddet med sin kæreste gennem næsten 35 år for at forfølge en gammel flirt, får du en helstøbt og nærværende underholdningsoplevelse med musik af fineste dansk kvalitet.

Book

Book Søren Sko

Du kan booke Søren Sko gennem Xcluzive Entertainment til din næste fest. Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe levende arrangementer med den rigtige musik. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende drøftelser og tanker om dit arrangement, hvad end der er tale om en firmafest, reception, bryllupsfest eller et andet arrangement, hvor gæsterne fortjener den fineste underholdning. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil booke Søren Sko eller en anden kunstner, så tager vi en uforpligtende dialog om arrangementet og finder sammen den rigtige model.

Lær mere

Mere om Søren Sko

På Aarhus Universitet mødte han Palle Torp, som han dannede gruppen Sko/top med i 1989. Debutalbummet ”On a Long Lonely Night” solgte over 200.000 eksemplarer. Efter fire studiealbum og en opsamlingsplade var det slut med duoen i 1997. Herefter grundlagde Søren Sko sin solokarriere som sanger og komponist.

Shoes for Julia

I 2012 dannede Søren pop-duoen ”Shoes for Julia” med sangerinden Julia Fabrin, der i 2010 var med i DRs ”X Factor” med gruppen ”The Fireflies”. Sammen har de udgivet en cd med samme navn som duoen og turnerede i 31 byer i starten af 2013.

Derfor skal du booke Søren Sko hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Søren Sko

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Bobo Moreno

,

Pernille Rosendahl

,

Mads Langer

,

Barbara Moleko

,

Aura Dione

, ,

Rasmus Walter

Sanne Salomonsen

The Antonelli Orchestra

Kundeoplevelser

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening