Søren Sko

Søren Sko

Søren Sko

Søren Sko

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Poprock, charme og anekdoter med Søren Sko

Søren Sko med det borgerlige navn Søren Svenninggard er tæt på umulig at komme omkring på den danske musikscene. Han har befundet sig hjemmevandt på den, siden han i 1989 udgav sit debutalbum sammen med Palle Torp. Til sammen udgør de den legendariske duo Sko & Torp. Søren Sko spiller både sin egen musik og fantastiske fortolkninger af store danske og internationale navne. Med sin poprock, charme og anekdoter er han en eminent livekunstner, der kan sparke gang i festen og dansegulvet.

Sko & Torp

På Århus Universitet mødte Søren Sko guitaristen Palle Torp. Det blev starten på en lang og succesfuld karriere, hvor alene den første plade solgte 200.000 eksemplarer. Den gjorde Sko & Torp landskendte med numre som ”Long Lonely Night”, der væltede Danmark i begyndelsen af 1990’erne. Det var der, den karakteristiske stemme brød igennem lydmuren til danskerne, og den har ikke sluppet. Selvom Sko & Torp var fra hinanden i en årrække, er de nu igen sammen og har rygende travlt med at spille koncerter landet over.

I perioden hvor Sko & Torp var fra hinanden, udgav Søren Sko seks soloalbums. De gav ham b.la. prisen som ”Årets Danske Sanger” til Dansk Grammy. På størstedelen af dem har han selv skrevet tekst og musik, men de indeholder også hjertevarme fortolkninger af klassikere som Elton John, Lionel Richie og John Lennon. Det er de færreste kunstnere, der kan løfte de helt store klassikere, men også her skinner han igennem.

Stort repetoire og anekdoter fra livet som popstjerne

Han er med sin alsidige musik og store repertoire altid garant for at få gang i en fest. Krydret med anekdoter fra livet som popstjerne i 90’erne og personlige fortællinger om bruddet med sin kæreste gennem næsten 35 år for at forfølge en gammel flirt, får du en helstøbt og nærværende underholdningsoplevelse med musik af fineste dansk kvalitet.

Book

Book Søren Sko

Du kan booke Søren Sko gennem Xcluzive Entertainment til din næste fest. Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe levende arrangementer med den rigtige musik. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende drøftelser og tanker om dit arrangement, hvad end der er tale om en firmafest, reception, bryllupsfest eller et andet arrangement, hvor gæsterne fortjener den fineste underholdning. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil booke Søren Sko eller en anden kunstner, så tager vi en uforpligtende dialog om arrangementet og finder sammen den rigtige model.

Lær mere

Mere om Søren Sko

På Aarhus Universitet mødte han Palle Torp, som han dannede gruppen Sko/top med i 1989. Debutalbummet ”On a Long Lonely Night” solgte over 200.000 eksemplarer. Efter fire studiealbum og en opsamlingsplade var det slut med duoen i 1997. Herefter grundlagde Søren Sko sin solokarriere som sanger og komponist.

Shoes for Julia

I 2012 dannede Søren pop-duoen ”Shoes for Julia” med sangerinden Julia Fabrin, der i 2010 var med i DRs ”X Factor” med gruppen ”The Fireflies”. Sammen har de udgivet en cd med samme navn som duoen og turnerede i 31 byer i starten af 2013.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Søren Sko

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...