Soulmagic
Soulmagic

Soulmagic

Bag Soulmagic står de danske DJs og producere Morten Trøst og Mikkel Wendelboe. Morten Trøst er en af Europas førende producere af soulful, deep- og funky house. Med mere end 40 udgivelser og remixes er Morten Trøst en anerkendt og populær producer i både ind- og udland. Mikkel Wendelboe har længe været en del af det danske klubmiljø. Hans spidskompetence er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout, men han mestrer alle genrer. Begge er uhyre erfarne og anerkendte DJs og til sammen er de ganske enkelt ustoppelige.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Soulmagic fordi

Soulmagic er uhyre professionelle og ekstremt dygtige. De kan bruges i ufattelig mange sammenhænge, hvad enten det er klubjobs, store events, firmafester, receptioner, modeshows eller andet. Kun fantasien sætter grænser.

Soulmagic har remixet legender som Jocelyn Brown og Barry White og deres egne singler har gjort det forrygende internationalt. Duoen står blandt andet bag “We Love this music” med Sabrynah Pope på vokal, “New Dimension” med en vokalsample fra 80’er bandet Imagination og “Get Your Thing Together” – der er skabt i samarbejde med legenden Victor Simonelli og med Ann Nesby på vokal. De tre hits blev utrolig populære og nåede tilmed Traxsource top 5.
Herhjemme har duoen også opnået stor anerkendelse blandt andet med prisen for Årets Danske Upfront-Udgivelse ved DDJA.

Book

Book Soulmagic

Book Soulmagic direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Soulmagic

Soulmagic har spillet på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt Pacha på Ibiza, PlanB i Dubai, El Divino i Ibiza, Nikki Beach i Miami, Sosho i London og Vega i København.

Morten har bl.a. optrådt overalt i det danske land og på store internationale scener og de mest anerkendte klubber i bl.a. London, Miami og på Ibiza. Mikkel har optrådt med store danske- og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre, og han er en eftertragtet DJ på både den danske og internationale scene.

Soulmagic kan desuden bookes med live musikere i form af perkussionist, saxofonist, klarinet og sanger.

SoundCloud: www.soundcloud.com/soulmagicrec

Lignende artister

,

Claus Hartmann

,

DJ Miguel

,

Thomas Stadsvold

,

Mads Laumann

,

Torben Pop

,

Per Kristensen

,

DJ Flip

Anbefalinger Soulmagic

”Vi havde et super godt arrangement, med de mennesker, vi allerhelst ville se! Soulmagic (Mikkel Wendelboe og Morten Trøst) med saxofonist var det helt perfekte valg: topprofessionelle, rigtig god føling med aftenens stemning og utrolig søde og åbne mennesker ... og anlægsleverandøren – også total serviceminded og fuldt styr på detaljerne.

Så tusind tak fordi i hos Xcluzive Entertainment bidrog til at gøre vores arrangement til det, vi havde drømt om!

Vi fik et hav af gode kommentarer på musikken, og nu ved vi hvor vi skal henvende os næste gang!”

LOTTE H.

BONNIER PUBLICATIONS

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.