Tennis optræder på scene foran publikum

Tennis band

Tennis optræder på scene foran publikum

Tennis band

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev den bedste musik fra de sidste fire årtier

Tennis har efterhånden oparbejdet mange års erfaring. Gennem de sidste otte år har de leveret uforglemmelige koncertoplevelser over hele landet. De har blandt andet optrådt ved Skanderborg Festival og Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og under Århus Festuge. Tennis er bandet, der giver dig den bedste musik fra de sidste fire årtier. Den røde tråd er musikalsk underholdning med glad og festlig musik. Der er velkendte hits på repertoiret. De numre alle kan danse og synge med på. Tennis leverer en sand hitparade og for at få plads til så mange hits som muligt, har de gjort medleys til en af deres spidskompetencer. Det er en helt særlig oplevelse.

Bandet, der altid har dansegulvets matchbold

Tennis består af Kristoffer Hermansen på vokal, Rikke Boisen på vokal, Johannes Smed på guitar, keyboard og kor, Jonas Fritsch på bas og kor, Niels Rytter på trommer, percussion og kor og Andreas Anderskou på keyboards, percussion og kor. Tennis leverer musik, der får alle på dansegulvet og sikrer sved på panden. De har altid matchbolden, og Tennis band er en sikker vinder hver gang.

Book

Book Tennis band

Book Tennis band direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Tennis band

En aften i selskab med både Take That, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Kim Larsen, Green Day, Village People og Robbie Williams. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er lige præcis, hvad du får med Tennis band. Tennis er meget mere og andet end et klassisk coverband. Tennis er nemlig et konceptband, hvor konceptet er tennis, og bandet optræder derfor altid på et tæppe af grønt græs og med et langt tennisnet foran scenen. Det forhindrer dog ikke Tennis i at have en fantastisk kontakt til publikum. Bandets energiske optræden og nærvær kommer langt ud over scenekanten og rammer alle. Bandet spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes gang i festen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Tennis band

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...