Tennis optræder på scene foran publikum

Band Tennis

Tennis optræder på scene foran publikum

Band Tennis

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Tennis her

Tennis har efterhånden oparbejdet mange års erfaring. Gennem de sidste otte år har de leveret uforglemmelige koncertoplevelser over hele landet. De har blandt andet optrådt ved Skanderborg Festival og Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og under Århus Festuge. Tennis er bandet, der giver dig den bedste musik fra de sidste fire årtier. Den røde tråd er musikalsk underholdning med glad og festlig musik. Der er velkendte hits på repertoiret. De numre alle kan danse og synge med på. Tennis leverer en sand hitparade og for at få plads til så mange hits som muligt, har de gjort medleys til en af deres spidskompetencer. Det er en helt særlig oplevelse.

Bandet, der altid har dansegulvets matchbold

Tennis består af Kristoffer Hermansen på vokal, Rikke Boisen på vokal, Johannes Smed på guitar, keyboard og kor, Jonas Fritsch på bas og kor, Niels Rytter på trommer, percussion og kor og Andreas Anderskou på keyboards, percussion og kor. Tennis leverer musik, der får alle på dansegulvet og sikrer sved på panden. De har altid matchbolden, og Tennis band er en sikker vinder hver gang.

Book

Book Tennis band

Book Tennis band direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Tennis band

En aften i selskab med både Take That, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Kim Larsen, Green Day, Village People og Robbie Williams. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er lige præcis, hvad du får med Tennis band. Tennis er meget mere og andet end et klassisk coverband. Tennis er nemlig et konceptband, hvor konceptet er tennis, og bandet optræder derfor altid på et tæppe af grønt græs og med et langt tennisnet foran scenen. Det forhindrer dog ikke Tennis i at have en fantastisk kontakt til publikum. Bandets energiske optræden og nærvær kommer langt ud over scenekanten og rammer alle. Bandet spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes gang i festen.

Derfor skal du booke Tennis hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Tennis

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision