The Antonelli Orchestra Booking

The Antonelli Orchestra Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book The Antonelli Orchestra her

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de leverer danseglade rytmer til kæmpesuccesen Vild Med Dans. Eller måske har du hørt dem, når de står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen. Udover at være kendt fra populære TV-shows er The Antonelli Orchestra et af landets mest eftertragtede bands til firmafester.

Verdens bedste Vild Med Dans-orkester

BBC har tidligere kåret bandet som det bedste af alle verdens Vild Med Dans-orkestre. Musikerne er da også blandt den absolutte elite. Det hører man tydeligt, når de spiller. Hver for sig behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits. Tilsammen kan de spille alt. De leger med klassikerne og leverer swingende versioner og fortolkninger. Både klassiske evergreens og de nyeste pophits bliver kærligt behandlet. De besidder et musikalsk overskud og kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør.

Oplev som band eller med artist

The Antonelli Orchestra har erfaring med alle typer af optrædener. De spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle andre arrangementer, hvor der ønskes kvalitetsmusik. Hvert job – uanset om det er på TV, til firmafest i industrikvarteret eller i en baghave i Bagsværd – skræddersyes til arrangementet. Bandet kan derfor også bookes i en mindre udgave og eventuelt sammen med andre musikere. Oplev dem bl.a. med solister som Hanne Boel, Zindy Laursen eller Søren Sko.

Book

Book The Antonelli Orchestra

Book The Antonelli Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra består af 10 topprofessionelle musikere og er sammensat af kapelmester Claes Antonsen, der har spillet med flere af de største kunstnere i den danske musikbranche – blandt andet: Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Erann DD, Anne Linnet, DanseOrkestret, Zindy Lauersen, Peter Frödin, Jimmi Jørgensen og mange andre store stjerne. Siden Antonelli fik sin folkelige debut som fast husorkester i Vild med Dans, er bandets popularitet kun steget, og de er i dag et af landets mest eftertragtede bands til store firmafester. De er en oplevelse ud over det sædvanlige og noget, gæsterne vil snakke om længe efter festen.

Derfor skal du booke The Antonelli Orchestra hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på The Antonelli Orchestra

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere