The Antonelli Orchestra og dets musikere poserer sammen

The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra og dets musikere poserer sammen

The Antonelli Orchestra

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev bandet fra Vild med Dans

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de leverer danseglade rytmer til kæmpesuccesen Vild Med Dans. Eller måske har du hørt dem, når de står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen. Udover at være kendt fra populære TV-shows er The Antonelli Orchestra et af landets mest eftertragtede bands til firmafester.

Verdens bedste Vild Med Dans-orkester

BBC har tidligere kåret bandet som det bedste af alle verdens Vild Med Dans-orkestre. Musikerne er da også blandt den absolutte elite. Det hører man tydeligt, når de spiller. Hver for sig behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits. Tilsammen kan de spille alt. De leger med klassikerne og leverer swingende versioner og fortolkninger. Både klassiske evergreens og de nyeste pophits bliver kærligt behandlet. De besidder et musikalsk overskud og kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør.

Oplev som band eller med artist

The Antonelli Orchestra har erfaring med alle typer af optrædener. De spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle andre arrangementer, hvor der ønskes kvalitetsmusik. Hvert job – uanset om det er på TV, til firmafest i industrikvarteret eller i en baghave i Bagsværd – skræddersyes til arrangementet. Bandet kan derfor også bookes i en mindre udgave og eventuelt sammen med andre musikere. Oplev dem bl.a. med solister som Hanne Boel, Zindy Laursen eller Søren Sko.

Book

Book The Antonelli Orchestra

Book The Antonelli Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra består af 10 topprofessionelle musikere og er sammensat af kapelmester Claes Antonsen, der har spillet med flere af de største kunstnere i den danske musikbranche – blandt andet: Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Erann DD, Anne Linnet, DanseOrkestret, Zindy Lauersen, Peter Frödin, Jimmi Jørgensen og mange andre store stjerne. Siden Antonelli fik sin folkelige debut som fast husorkester i Vild med Dans, er bandets popularitet kun steget, og de er i dag et af landets mest eftertragtede bands til store firmafester. De er en oplevelse ud over det sædvanlige og noget, gæsterne vil snakke om længe efter festen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på The Antonelli Orchestra

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...