The Antonelli Orchestra og dets musikere poserer sammen

The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra og dets musikere poserer sammen

The Antonelli Orchestra

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke The Antonelli Orchestra fordi

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de leverer danseglade rytmer til kæmpesuccesen Vild Med Dans og står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen. Udover at være kendt fra populære TV-shows er The Antonelli Orchestra også et af landets mest eftertragtede bands til store firmafester.

BBC har tidligere kåret The Antonelli Orchestra som det bedste af alle verdens Vild Med Dans-orkestre. Musikerne i The Antonelli Orchestra er da også blandt den absolutte elite.
Det hører man tydeligt, når de spiller. Hver for sig behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits, og tilsammen kan de spille alt. De leger med klassikerne og leverer swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske evergreens til de nyeste pophits. De besidder et musikalsk overskud og kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør, og gør det med en overvisning uden lige.

The Antonelli Orchestra har erfaring med alle typer af optrædener, og de spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle andre arrangementer, hvor der ønskes kvalitetsmusik.
Hvert job – uanset om det er på TV, til firmafest i industrikvarteret eller i en baghave i Bagsværd – skræddersyes til arrangementet.
Bandet kan derfor også bookes i en mindre udgave og eventuelt sammen med andre musikere som f.eks. Hanne Boel, Peter Frodin, Zindy Lauersen, Rugsted & Kreutzfeldt, Søren Sko, Thomas Helmig m.fl.

Book

Book The Antonelli Orchestra

Book The Antonelli Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra består af 10 topprofessionelle musikere og er sammensat af kapelmester Claes Antonsen, der har spillet med flere af de største kunstnere i den danske musikbranche – blandt andet: Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Erann DD, Anne Linnet, DanseOrkestret, Zindy Lauersen, Peter Frödin, Jimmi Jørgensen og mange andre store stjerne.

Siden Antonelli fik sin folkelige debut som fast husorkester i Vild med Dans, er bandets popularitet kun steget, og de er i dag et af landets mest eftertragtede bands til store firmafester.
De er en oplevelse ud over det sædvanlige og noget, gæsterne vil snakke om længe efter festen.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Tirolerband Aalburg

,

Jan Glæsels Orkester

,

Morphar and The Ladykillers

,

Hitmaskinen

Rasmus Walter