The Hitmen
The Hitmen

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Partyband, Prisklasse 2

The Hitmen
The Hitmen

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Partyband, Prisklasse 2

The Hitmen
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / The Hitmen

The Hitmen

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Partyband, Prisklasse 2

Du kender The Hitmen fra

The Hitmen er et populært backingband, og de har optrådt med store artister som Gloria Gaynor, Rasmus Seebach, Medina, L.I.G.A, Stine Bramsen, Barbara Moleko, Christopher, Peter A.G, Shaka Loveless, Wafande, Nabiha, Søs Fenger, Ida Corr, Outlandish, Lis Sørensen, Tøsedrengene, Sanne Salomonsen, Sko/Torp og mange andre store kunstnere.

Du skal booke The Hitmen fordi

The Hitmen er et af landets mest populære partybands, og det skyldes blandt andet, at de altid har kunden i centrum. Deres optrædener er altid tilpasset kundens behov og ønsker, og alt efter arrangementsstørrelsen kan størrelsen på bandet skaleres op og ned fra 4 til 10 mand. De har specialiseret sig i skræddersyede musikarrangementer, og der er aldrig to aftener, der forløber ens, når man booker The Hitmen.

The Hitmen spiller de allernyeste hits fra Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Medina, Katy Perry, J-Lo, Bruno Mars, Robin Thicke, Daft Punk og bevæger sig derfra til de største og mest tidløse klassikere fra de sidste 4 årtier i selskab med Michael Jackson, Prince, Simply Red, Tina Turner, Thomas Helmig, Bee Gees, Robbie Williams, Gnags og mange andre. De mestrer både soul-, disco- og popmusikken og kombinerer dem på elegant vis. Fællesnævneren for det hele er musik, der sikrer et fyldt dansegulv hele natten.

The Hitmen er det oplagte valg for den kræsne festarrangør, der ønsker intet mindre end den bedste musikalske underholdning til sit arrangement.

Book The Hitmen

Book The Hitmen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om The Hitmen

Bandet består i sin grundform af fire dygtige musikere. Torsten Christensen er den energiske og karismatiske sanger i front og med de dygtige og velsvingende musikere Christian Stigsen Nielsen på trommer, Mikkel Fisker på bas og keyboardspilleren Morten Dybro bag sig, er der dømt musikalsk underholdning af høj kvalitet.
The Hitmen er indbegrebet af en nærværende, udadvendt  og engageret optræden krydret med en knivskarp dresscode og et veltilrettelagt sceneshow.

The Hitmen har derudover erfaring med alverdens forskellige arrangementer. De har optrådt til mindre privatfester som bryllupper og fødselsdage og til større virksomhedsarrangementer for blandt andre Danske Bank, PriceWaterhouseCoopers, Danske Commodities, Nationalbanken, Nordea, Vestas, Siemens Windpower, Jysk, Bilka, Jyske Bank, Novo Nordisk m. fl.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...