DJ Thomas Stadsvold

Thomas Stadsvold

DJ Thomas Stadsvold

Thomas Stadsvold

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Book Thomas Stadsvold direkte her

DJ-karrieren har udover et utal af firmafester og bryllupper bragt ham til udlandet i både Spanien, Frankrig og Grønland. Derudover, har han spillet over hele Danmark såsom Jomfru Ane Gade, Løkken, Aarhus og i Københavns pulserende natteliv, hvor natklubberne er spillet tynde.

DJ Thomas Stadsvold har uden tvivl en vanvittig erfaring, der gør ham i stand til at aflæse publikum, i det øjeblik han træder ind i lokalet. Siger du Stadsvold, så siger vi festgaranti.

Perfekt til firmafesten

Musikstilen tilpasser han altid meget nøje til hver enkelt fest. Publikums sammensætningen dikterer hvilke genre der skal, og ikke skal spilles til festen. Han er et perfekt match, til større samt mindre arrangementer, hvor han formår at tilpasse musikstilen således, at den tilfredsstiller alle gæster på tværs af generationer, nationalitet og alder.

Book

Book Thomas Stadsvold

Book Thomas Stadsvold direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Derfor skal du booke Thomas Stadsvold hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Vi kontaktede Xcluzive Entertainment da vi skulle arrangere vores kæmpe ’Grand Opening’ fest i Århus. I dagens anledning havde vi booket DJ Thomas Stadsvold til at spille lounge foran butikken på Strøget i Århus. Vi ringede til Xcluzive Entertainment kun 2 dage før vores åbning, men det var ingen hindring for Xcluzive Entertainment der hurtigt fandt en perfekt løsning til os.

DJ Thomas Stadsvold var en super cool oplevelse. Både kunder og ansatte havde en fantastisk dag med den fedeste musik. Der blev spillet efter vores målgruppes alder og type og Thomas Stadsvold ramte plet med en stil som passede alle.

Professionel rådgivning

Xcluzive Entertainment har hele vejen givet en god rådgivning og opfølgning på deres arrangement - meget professionelt! Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Xcluzive Entertainment og DJ Thomas Stadsvold og vil selvfølgelig benytte Xcluzive Entertainment, når vi næste gang skal have en DJ på gaden eller I butikken."

JES D., COUNTRY MANAGER

EPLEHUSET DANMARK A/S

"Vi havde en fantastisk fest som blot blev endnu bedre, da DJ Thomas Stadsvold gik i gang med at spille.

Alle mand på dansegulvet

Stort set alle var på dansegulvet, og der blev danset fra start til slut. Jeg opfattede musikken som meget passende, der var mange gode mix og det meste var super dansevenligt.

Alt i alt en super god aften og nat på musikfronten. Folk dansede på livet løs og var glade, musikudvalget ramte rigtig godt. Og Thomas selv var rigtig sød og imødekommende.

Derudover har jeg været rigtig glad for servicen omkring bookingen. Jeg har haft kontakt med Niels Winther hele vejen, der har været god service, hurtige svar på mine e-mails og i det hele taget god og meget venlig betjening. Nemt og "smertefrit" og en klar anbefaling værd!

Hvis jeg skal bruge en DJ igen, vil jeg uden tvivl kontakte Xcluzive Entertainment! Så tak for det hele."

LILJE D.

Kan bookes som:

Forespørg på Thomas Stadsvold

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Nick Decaza

,

Claus Hartmann

,

Mads Laumann

,

Claus Green

Jakob Maarup

,

Torben Pop

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket