DJ Thomas Stadsvold
Thomas Stadsvold

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Thomas Stadsvold
Thomas Stadsvold

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Thomas Stadsvold
Anbefalinger Thomas Stadsvold
Anbefalinger Thomas Stadsvold

"Vi kontaktede Xcluzive Entertainment da vi skulle arrangere vores kæmpe ’Grand Opening’ fest i Århus. I dagens anledning havde vi booket DJ Thomas Stadsvold til at spille lounge foran butikken på Strøget i Århus. Vi ringede til Xcluzive Entertainment kun 2 dage før vores åbning, men det var ingen hindring for Xcluzive Entertainment der hurtigt fandt en perfekt løsning til os.

DJ Thomas Stadsvold var en super cool oplevelse. Både kunder og ansatte havde en fantastisk dag med den fedeste musik. Der blev spillet efter vores målgruppes alder og type og Thomas Stadsvold ramte plet med en stil som passede alle.

Xcluzive Entertainment har hele vejen givet en god rådgivning og opfølgning på deres arrangement - meget professionelt! Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Xcluzive Entertainment og DJ Thomas Stadsvold og vil selvfølgelig benytte Xcluzive Entertainment, når vi næste gang skal have en DJ på gaden eller I butikken."

Eplehuset Danmark A/S

Jes D., Country Manager

"Vi havde en fantastisk fest som blot blev endnu bedre, da DJ Thomas Stadsvold gik i gang med at spille.

Stort set alle var på dansegulvet, og der blev danset fra start til slut. Jeg opfattede musikken som meget passende, der var mange gode mix og det meste var super dansevenligt.

Alt i alt en super god aften og nat på musikfronten. Folk dansede på livet løs og var glade, musikudvalget ramte rigtig godt. Og Thomas selv var rigtig sød og imødekommende.

Derudover har jeg været rigtig glad for servicen omkring bookingen. Jeg har haft kontakt med Niels Winther hele vejen, der har været god service, hurtige svar på mine e-mails og i det hele taget god og meget venlig betjening. Nemt og "smertefrit" og en klar anbefaling værd!

Hvis jeg skal bruge en DJ igen, vil jeg uden tvivl kontakte Xcluzive Entertainment! Så tak for det hele."

Lilje D.

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Thomas Stadsvold

Thomas Stadsvold

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Thomas Stadsvold fra

Thomas’ DJ karriere har udover et utal af firmafester og bryllupper bragt ham til udlandet i både Spanien, Frankrig og Grønland. Derudover, har han spillet over hele Danmark såsom Jomfru Anegade, Løkken, Aarhus og i Københavns pulserende natteliv, hvor natklubberne er spillet tynde.

Du skal booke Thomas Stadsvold fordi

Dj Thomas Stadsvold har uden tvivl en vanvittig erfaring, der gør ham i stand til at aflæse publikummet i det øjeblik han træder ind i lokalet. Siger du Thomas Stadsvold, så siger vi festgaranti.

Musikstilen tilpasser Thomas altid meget nøje til hver enkelt fest. Publikums sammensætningen dikterer hvilke genre der skal, og ikke skal spilles til festen. Han er et perfekt match, til større samt mindre arrangementer, hvor han formår at tilpasse musikstilen således, at den tilfredsstiller alle gæster på tværs af generationer, nationalitet og alder.

Book Thomas Stadsvold

Book Thomas Stadsvold direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Thomas Stadsvold

Du kan altid regne med Thomas Stadsvold da hans pladesamling er lige så bred som hans musikalske kunnen, og kan til enhver tid opfylde en hungrende fests ønsker. Med Thomas Stadsvold er du derfor altid sikker på et fyldt dansegulv, hvor Thomas formår at fastholde dem til langt ud på natten.

Uanset om dit arrangement kræver en lounge, mainstream eller rock DJ, der falder det sikre valg på DJ Thomas Stadsvold.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...