Tobias Dybvad Book
Tobias Dybvad Book

Tobias Dybvad

Tobias Dybvad er en fremragende komiker. Han er mest kendt for det succesfulde tv-program ”Dybvaaaaad!”, som bliver sendt på TV 2 Zulu. Her leverer han jokes om ugens forgangne reality momenter. Tobias Dybvad har 16 års erfaring bag sig og tre succesfulde one man shows. Han er en pligtopfyldende live-komiker, som har fuldstændig styr på, hvad han laver.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær Mere
Beskrivelse

Du skal booke Tobias Dybvad fordi

Tobias Dybvad er en sprudlende, charmerende og altid energisk komiker, som har en timing i særklasse. Han har en enestående formåen til at skabe unikke jokes, og gør sig altid umage med at levere shows på højeste niveau. Tobias Dybvad formår altid at have publikum med sig, hvad end de griner med eller af ham. Til tider ender han da også med at grine af sig selv.

Tobias Dybvad står bag one man shows som "Er det ikke dig fra Dybvad?", "Sjov mand - klam personlighed" og det nyeste show "Fasser Partner".

Booker du Tobias Dybvad kan du være stensikker på at få et show, med en selvudleverende mand, som skaber comedy på en måde du aldrig har set den før.

Book

Book Tobias Dybvad

Book Tobias Dybvad direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær Mere

Lær meget mere om Tobias Dybvad

Siden 2002 har Tobias Dybvad været en del af den danske komikerscene og det tør siges at han har haft succes. De første ti år af karrieren blev han mest brugt som jokesmed hos andre større komikere. Gennem årene har han bidraget med jokes til flere tv- og radioprogrammer og han lægger aldrig fingre mellem, når han med sine jokes leverer ærlighed til den danske befolkning.

Tobias Dybvad har flere udsolgte shows og det gælder både hans onemanshows og optagelser til TV programmet "Dybvaaaaad!".

Tobias Dybvad er i sandhed en anerkendt og eftertragtet komiker. I 2011 vandt han ”Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla og har desuden været nomineret tre gange til Årets Komiker til Zulu Comedy Galla og vundet tre Zulu Awards. I 2015 løb han med prisen for Bedste Satire/Comedy til TV-prisen. Han kan prale af intet mindre end over 180.000 følgere på Facebook og over 250.000 følgere på programmet ”Dybvaaaaad!”s Facebookside.

Lignende artister

Alex Thelander

Thomas Hartmann

Melvin Kakooza

Mick Øgendahl

Jacob Tingleff

Rune Klan

Martin Veltz

Jacob Wilson

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.