Zindy Laursen
Zindy Laursen

Gæstesolist, Prisklasse 1

Zindy Laursen
Zindy Laursen

Gæstesolist, Prisklasse 1

Zindy Laursen
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Zindy Laursen

Zindy Laursen

Gæstesolist, Prisklasse 1

Du kender Zindy Laursen fra

Hun fik sin tv-debut, da hun sammen med Jan Parber fik en flot 2. plads ved det Danske Melodi Grand Prix i 1992. Efter hendes optræden fik mange øjnene op for Zindys musikalske talent, og samme år blev hun frontfigur i hitgruppen Cut’n Move, som i de år hun var med, lå nummer 1 over det meste af verden med “Give it up”. Bandet turnerede verden rundt – fra Tyskland, England, Frankrig, Spanien og om på den anden side af jorden til Australien.

Du skal booke Zindy Laursen fordi

Zindy er en fantastisk sangerinde, og man får uvilkårligt associationer til både Celine, Whitney og Mariah, når man ser Zindy optræde. Hun skaber en fantastisk intens og stærk atmosfære, og fanger alle blandt publikum.

Zindy performer i mange forskellige genre, men fælles for dem alle er, at man kommer i godt humør og får en sprudlende musikalsk oplevelse. Med sin smukke stemme og energiske person fylder Zindy scenen og rummet og indbyder alle til dans og fest.

En sangerinde med et yderst imponerende CV bag sig – det er, hvad der bedst beskriver Zindy Laursen. Hun kan blandt andet prale af at være en grammyvindende artist med mere end 7 albumudgivelser bag sig. Hun har haft flere top 10 hits i Europa og adskillige nummer 1 hits i Australien og Skandinavien, og hun har givet mere end 600 koncerter overalt i verden.

Book Zindy Laursen

Book Zindy Laursen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Zindy Laursen

Zindy har altid ville gå musikkens vej. Hun var ikke mere end 15 år gammel, da hun startede sin musikalske karriere i ungdoms-skoleorkesteret Audi-ens, og tre år efter var hun som 18-årig forsanger og komponist i sit eget orkester, Smallstars.

Zindy har også gjort karriere på de skrå brædder, hvor hun blandt andet har spillet med i ’Hair’ på Betty Nansen Teater. Opsætningen blev en bragende succes og fik den store ære at spille 3 måneder på det berømte Mogador Teater i Paris, hvor stjerner som Edith Piaff også har optrådt.

Zindy debuterede som solist i 1998, da hun udgav det selvbetitlede album ’Zindy’, der blev en stor succes og indeholdt førstesinglen ”Round n Round”, der lå nummer 1 i 8 uger på Radio Airplay Charten.

I 2001 blev Zindy en del af gruppen ZindyKukuBoogaloo sammen med rapperen Kuku og bandet Boogaloo, og de optrådte i det populære tv-program Venner for livet, der havde over 1,5 millioner seere og blev kåret som ’Årets Underholdningsshow’.
ZindyKukuBoogaloo udgav en plade med alle sangene fra showet, og den blev ligesom programmet en stor succes og solgte næsten 100.000 eksemplarer.

 

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...