Zindy Laursen
Zindy Laursen

Zindy Laursen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Zindy Laursen fordi

Zindy er en fantastisk sangerinde, og man får uvilkårligt associationer til både Celine, Whitney og Mariah, når man ser Zindy optræde. Hun skaber en fantastisk intens og stærk atmosfære, og fanger alle blandt publikum.

Hun performer i mange forskellige genre, men fælles for dem alle er, at man kommer i godt humør og får en sprudlende musikalsk oplevelse. Med sin smukke stemme og energiske person fylder hun scenen og rummet og indbyder alle til dans og fest.

En sangerinde med et yderst imponerende CV bag sig – det er, hvad der bedst beskriver Zindy Laursen. Hun kan blandt andet prale af at være en grammyvindende artist med mere end 7 albumudgivelser bag sig. Hun har haft flere top 10 hits i Europa og adskillige nummer 1 hits i Australien og Skandinavien, og hun har givet mere end 600 koncerter overalt i verden.

Book

Book Zindy Laursen

Book Zindy Laursen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Zindy Laursen

Zindy har altid ville gå musikkens vej. Hun var ikke mere end 15 år gammel, da hun startede sin musikalske karriere i ungdoms-skoleorkesteret Audi-ens, og tre år efter var hun som 18-årig forsanger og komponist i sit eget orkester, Smallstars.

Zindy har også gjort karriere på de skrå brædder, hvor hun blandt andet har spillet med i ’Hair’ på Betty Nansen Teater. Opsætningen blev en bragende succes og fik den store ære at spille 3 måneder på det berømte Mogador Teater i Paris, hvor stjerner som Edith Piaff også har optrådt.

Zindy debuterede som solist i 1998, da hun udgav det selvbetitlede album ’Zindy’, der blev en stor succes og indeholdt førstesinglen ”Round n Round”, der lå nummer 1 i 8 uger på Radio Airplay Charten.

I 2001 blev Zindy en del af gruppen ZindyKukuBoogaloo sammen med rapperen Kuku og bandet Boogaloo, og de optrådte i det populære tv-program Venner for livet, der havde over 1,5 millioner seere og blev kåret som ’Årets Underholdningsshow’.
ZindyKukuBoogaloo udgav en plade med alle sangene fra showet, og den blev ligesom programmet en stor succes og solgte næsten 100.000 eksemplarer.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister