Zindy Laursen

Zindy Laursen

Zindy Laursen

Zindy Laursen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Sprudlende og autentisk kæmpestemme

Zindy er en fantastisk sangerinde, og hendes optrædener giver øjeblikkelige associationer til både Celine Dion, Whitney Houston og Mariah Carey. Hun skaber en fantastisk intens og stærk atmosfære og fanger alle blandt publikum med sin storslåede stemme.

Godt humør og en sprudlende musikalsk oplevelse

Zindy Laursen debuterede som solist i 1998, da hun udgav det selvbetitlede album ’Zindy’, der blev en stor succes og indeholdt førstesinglen ”Round n Round”, der lå nummer ét i 8 uger på Radio Airplay Charten. Hun performer i mange forskellige genrer særligt dancemusik og hip hop, men den røde tråd gennem det hele karrieren er godt humør og en sprudlende musikalsk oplevelse. Med sin smukke stemme og energiske person fylder hun scenen og rummet og indbyder alle til dans og fest. Zindy Laursen når hele vejen ud til ethvert menneske blandt publikum og skaber en storslået atmosfære.

Grammyvindende sangerinde

En sangerinde med et yderst imponerende CV bag sig – det er, hvad der bedst beskriver Zindy Laursen. Hun kan blandt andet prale af at være en grammyvindende artist med mere end 7 albumudgivelser bag sig. Hun har haft flere top 10 hits i Europa og adskillige nummer 1 hits i Australien og Skandinavien, og hun har givet mere end 600 koncerter i hele verden. I 2015 sang Zindy Laursen den officielle slagsang ved VM i håndbold ved afslutningsceremonien

Book

Book Zindy Laursen

Professionel rådgivning og 25 års erfaring

Du kan booke Zindy Laursen til dit næste arrangement direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi er eksperter på de alle de kunstnere, vi samarbejder med, så du ikke behøver at være det, men stadig kan få den perfekte underholdning. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge

Lær mere

Mere om Zindy Laursen

Zindy Laursen har foruden musikken gjort karriere på de skrå brædder, hvor hun blandt andet har spillet med i ’Hair’ på Betty Nansen Teater. Opsætningen blev en bragende succes og fik den store ære at spille 3 måneder på det berømte Mogador Teater i Paris, hvor stjerner som Edith Piaff også har optrådt.

ZindyKukuBoogaloo

I 2001 blev Zindy en del af gruppen ZindyKukuBoogaloo sammen med rapperen Kuku og bandet Boogaloo, og de optrådte i det populære tv-program ”Venner for livet”, der havde over 1,5 millioner seere og blev kåret som ’Årets Underholdningsshow’. ZindyKukuBoogaloo udgav en plade med alle sangene fra showet, og den blev ligesom programmet en stor succes og solgte næsten 100.000 eksemplarer.

Kan bookes som:

Forespørg på Zindy Laursen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning