Zindy Laursen

Zindy Laursen

Zindy Laursen

Zindy Laursen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Sprudlende og autentisk kæmpestemme

Zindy er en fantastisk sangerinde, og hendes optrædener giver øjeblikkelige associationer til både Celine Dion, Whitney Houston og Mariah Carey. Hun skaber en fantastisk intens og stærk atmosfære og fanger alle blandt publikum med sin storslåede stemme.

Godt humør og en sprudlende musikalsk oplevelse

Zindy Laursen debuterede som solist i 1998, da hun udgav det selvbetitlede album ’Zindy’, der blev en stor succes og indeholdt førstesinglen ”Round n Round”, der lå nummer ét i 8 uger på Radio Airplay Charten. Hun performer i mange forskellige genrer særligt dancemusik og hip hop, men den røde tråd gennem det hele karrieren er godt humør og en sprudlende musikalsk oplevelse. Med sin smukke stemme og energiske person fylder hun scenen og rummet og indbyder alle til dans og fest. Zindy Laursen når hele vejen ud til ethvert menneske blandt publikum og skaber en storslået atmosfære.

Grammyvindende sangerinde

En sangerinde med et yderst imponerende CV bag sig – det er, hvad der bedst beskriver Zindy Laursen. Hun kan blandt andet prale af at være en grammyvindende artist med mere end 7 albumudgivelser bag sig. Hun har haft flere top 10 hits i Europa og adskillige nummer 1 hits i Australien og Skandinavien, og hun har givet mere end 600 koncerter i hele verden. I 2015 sang Zindy Laursen den officielle slagsang ved VM i håndbold ved afslutningsceremonien

Book

Book Zindy Laursen

Professionel rådgivning og 25 års erfaring

Du kan booke Zindy Laursen til dit næste arrangement direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi er eksperter på de alle de kunstnere, vi samarbejder med, så du ikke behøver at være det, men stadig kan få den perfekte underholdning. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge

Lær mere

Mere om Zindy Laursen

Zindy Laursen har foruden musikken gjort karriere på de skrå brædder, hvor hun blandt andet har spillet med i ’Hair’ på Betty Nansen Teater. Opsætningen blev en bragende succes og fik den store ære at spille 3 måneder på det berømte Mogador Teater i Paris, hvor stjerner som Edith Piaff også har optrådt.

ZindyKukuBoogaloo

I 2001 blev Zindy en del af gruppen ZindyKukuBoogaloo sammen med rapperen Kuku og bandet Boogaloo, og de optrådte i det populære tv-program ”Venner for livet”, der havde over 1,5 millioner seere og blev kåret som ’Årets Underholdningsshow’. ZindyKukuBoogaloo udgav en plade med alle sangene fra showet, og den blev ligesom programmet en stor succes og solgte næsten 100.000 eksemplarer.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Zindy Laursen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...