2 minutters læsning

Dj Ashibah er et kæmpe navn i Sydamerika

DJ Ashibah
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

DJ Ashibah har meterlange køer når hun spiller koncert i Brasilien. Den populære DJ er født i Danmark og opvokset i Egypten.

Herhjemme i Danmark er DJ Ashibah måske ikke så kendt et navn, men tager man om på den anden side af kloden, er hendes fanskare kæmpe. DJ Ashibah er en dansk-egyptisk DJ og radiovært. Hun har over 10 års erfaring bag en DJ pult og har en helt speciel evne til at sætte gang i en fest.

DJ Ashibah, som i virkeligheden hedder Sarah, har boet mange år af sit liv i Egypten. Hun flyttede for flere år siden til Danmark for at starte sin musikkarirere og det har taget fart siden den talentfulde musiker startede sin karriere op. I dag er Ashibah både sangskriver, musikproducer og en afsindig dygtig DJ.

Som samarbejdspartner har DJ Ashibah været med til at spille, med en hel del af Danmarks største DJs. Hun har bl.a. stået bag pulten med Trentemøller, Rune RK, Rosa Lux, Lulu Rouge og Thomas Madvig. Hun har stået bag pulten på nogle af de største spillesteder. I Danmark tæller spillesteder som TS bar, Vega og ikke mindst distortion.

Ashibah spiller en blanding af melankolske og drømmende electronica-værker, men også meget mere festlige housenumre, som kan peppe festen op. Hun evner at fornemme publikum og er fantastisk til at præcisere musikstemningen efter arrangementets behov. Hun har i sin karriere samlet mange roser og fantastiske anmeldelser.

DJ Ashibar kan kvikke et hvilket som helst arrangement op. Hendes 10 års erfaring har givet hende nogle helt specielle musikalske evner, og hun har en fantastisk evne til at fornemme festens stemning. Derfor kan hun med fordel bookes til både dinner lounge, reception og firmafester.

Book DJ Ashibah hos XE

Book DJ Ashibah direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Søren Sko

90’ernes musikmager Søren Sko

Den danske sanger og komponist Søren Sko her gennem flere år leveret store hits. Hans rigtige navn er Søren...
Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...