3 minutters læsning

Find den perfekte DJ til julefrokosten

DJ Mads Laumann
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Står du og skal holde julefrokost, eller er du med i et festudvalg, er der nogle overvejelser I bør gøre jer inden I booker musikken til julefrokosten.

Der findes et hav af festmusikere og DJs til julefrokosten og niveauet varierer meget – I kan derfor være heldige og desværre indimellem også det modsatte.

Hos xe.dk har vi nøje udvalgt de bedste DJs i branchen, og kan derfor garantere, at I med en af vores erfarne levebrøds DJs ikke får en bedre DJ til julefrokosten. Vores DJs leveres med eller uden teknik, de spiller for festen og ikke for dem selv, for de ved godt hvor vigtigt det er, at festen bliver en succes og uforglemmelig!

Vi har både kendte og mindre kendte DJs til jeres firma julekost, og der er stadig ledige datoer i kalenderen.

Ring og få en snak om en DJ til julefrokosten, vi hjælper gerne med gode råd til hvordan jeres fest bliver en optimal succes, så vi hører fra jer igen til næste år.

Drop playlisterne og lad en professionel DJ skabe stemningen

Med en DJ til festen slipper du for at tænke på playlister, og hvem der nu har ansvaret for musikken, og du kan i stedet læne dig tilbage og nye festen.

Når du booker en DJ, booker du en specialist i festopbygning. Den rette DJ formår at bygge festen op fra bunden og sikre fremdrift gennem hele arrangementet. Alle DJs er nøje udvalgt blandt de bedste i hele landet, og alle har den fornødne erfaring og situationsfornemmelse, som gør, at de altid leverer varen.

Vi anbefaler disse eksklusive DJs

Thomas Madvig – Musikalsk bevæger Thomas sig inden for house, deep house, tech house, minimal house, electronica samt lounge og chillout. Han mestrer, som en af de få, at få alle genrer til at gå op i en højere enhed, og når han står bag pulten, er der garanti for en musikalsk oplevelse uden lige.

Le Gammeltoft – Musikalsk er det kendetegnende for Le, at lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno, og at vokalerne fylder mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica, men Le er også kvinden, der byder på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Mads Laumann – Søger du en træfsikker DJ til festen, så er Mads Laumann det sikre valg. Mads’ favoritgenrer er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin og rare grooves. Han spiller typisk hits, som ikke er slidt, og netop derfor bliver man på dansegulvet og venter på den næste musikalske overraskelse. Han mestrer at blande genrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear.

XE tilbyder en lang række eksklusive DJs

Hvis ovenstående DJs ikke var din smag, skal du være velkommen til at kigge på flere DJs under denne side for DJs

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Laid Back bestående af Tim Stahl og John Guldberg. Book Laid Back

Afslappet technopop med Laid Back

Det er nu muligt at booke Laid Back til receptionen. Laid Back er en dansk musikgruppe, som startede i 1979. Duoen...
Nephew

Nephew tager på Arenatour i Danmark

Nephew tager på tour og spiller 10 arenakoncerter rundt i landet med sange fra deres nye album ”Ring-i-Ring” Nephew er...