2 minutters læsning

Kwamie Liv er fremtidens musik

Kwamie Liv. Book Kwamie Liv.

Hos Xcluzive Entertainment er vi stolte over, at kunne præsentere Kwamie Liv, som nu står åben for booking.

Den københavnsk-baseret dansk-zambianske sangerinde og sangskriver, Kwamie Liv, har været længe undervejs i sin rejse som kunstner og er blevet sammenlignet med bl.a. Lana del Rey og The Weekend pga. hendes unikke lyd og beats.

Hendes ned-tempo og intime sange som ‘Follow You’ og ‘5AM’ var startskuddet til en kometkarriere. Kwamies skrøbelige skikkelse kan fremkomme uroligende, men lad dig ikke narre, for med en blanding af seduktive elektroniske lyde og R&B musik, indfanger hun dig fra start til slut. Nedenfor kan du lytte til én af Kwamies mange populære sange, ‘Pleasure This Pain’, som er udarbejdet i samarbejde med rapperen Angel Haze.

Stilstand og nyt album

Kwamie Liv spillede tilbage i august på den nystartede “Haven Festival”, men det er ved at være et stykke tid siden, at man har hørt nyt materiale fra sangerindens hånd. Fra hendes Facebook-profil er det nu offentliggjort, at et kommende album snart er færdigt.

Kwamie Liv er sparsom med detaljerne på Facebook, så vi må væbne os med tålmodighed og satse på, at det nye album er lige på trapperne. Albummet bliver efterfølgeren til debutudgivelsen ‘Lost In the Girl’ fra 2014.

Book Kwamie Liv hos XE

Book Kwamie Liv direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Dybvad nyt show

Tobias Dybvad med nyt onemanshow

Du kender ham helt sikkert fra tv-programmet ”Dybvaaaaad!” eller fra et af hans succesfulde onemanshows. Tobias Dybvad...