2 minutters læsning

Kwamie Liv er fremtidens musik

Kwamie Liv. Book Kwamie Liv.
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Hos Xcluzive Entertainment er vi stolte over, at kunne præsentere Kwamie Liv, som nu står åben for booking.

Den københavnsk-baseret dansk-zambianske sangerinde og sangskriver, Kwamie Liv, har været længe undervejs i sin rejse som kunstner og er blevet sammenlignet med bl.a. Lana del Rey og The Weekend pga. hendes unikke lyd og beats.

Hendes ned-tempo og intime sange som ‘Follow You’ og ‘5AM’ var startskuddet til en kometkarriere. Kwamies skrøbelige skikkelse kan fremkomme uroligende, men lad dig ikke narre, for med en blanding af seduktive elektroniske lyde og R&B musik, indfanger hun dig fra start til slut. Nedenfor kan du lytte til én af Kwamies mange populære sange, ‘Pleasure This Pain’, som er udarbejdet i samarbejde med rapperen Angel Haze.

Stilstand og nyt album

Kwamie Liv spillede tilbage i august på den nystartede “Haven Festival”, men det er ved at være et stykke tid siden, at man har hørt nyt materiale fra sangerindens hånd. Fra hendes Facebook-profil er det nu offentliggjort, at et kommende album snart er færdigt.

Kwamie Liv er sparsom med detaljerne på Facebook, så vi må væbne os med tålmodighed og satse på, at det nye album er lige på trapperne. Albummet bliver efterfølgeren til debutudgivelsen ‘Lost In the Girl’ fra 2014.

Book Kwamie Liv hos XE

Book Kwamie Liv direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft turnerer med nyt show

Ruben Søltoft tager til efteråret på Danmarksturne med sit nye show Ting Fra Min Mund Den søde, charmerende og ikke...
Ane Høgsberg

Ane Høgsberg taler om døden

Ane Høgsberg indtager den danske standup-scene med sit nye onemanshow “Døden Har En Årsag”. Til foråret er...