DJ's

En DJ er et rigtigt godt valg til festen – uanset om du holder den i teltet i haven, i forsamlingshuset eller i firmaet. Med en DJ til festen slipper du for at tænke på playlister, og hvem der nu har ansvaret for musikken, og du kan i stedet læne dig tilbage og nyde festen. Vælg blandt landets bedste DJs.

Book en DJ direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for en DJ til din fest. Tag festen til et nyt niveau med en af vores mange DJs – vi hjælper dig til et veludført event.

Find DJ til fest

Når du booker en DJ, booker du en specialist i festopbygning. Den rette DJ formår at bygge festen op fra bunden og sikre fremdrift gennem hele arrangementet. Alle DJs er nøje udvalgt blandt de bedste i hele landet, og alle har den fornødne erfaring og situationsfornemmelse, som gør, at de altid leverer varen.

Musikken skal passe til festen og til gæsten, og der findes DJ’s til enhver slags fest. DJs spiller typisk op til dans, men en DJ kan også spille under middagen, spille en særlig genre til temafesten, levere stemningsmusik til receptionen, eller hvad du ellers måtte ønske.

Hos Xcluzive Entertainment beskæftiger vi os med DJs til firmafester, kendte DJs og DJs til bryllup. Alle har til formål at opbygge festen, men det kan gøres på vidt forskellige måder, og det er derfor vigtigt du forstår hvilken slags DJ du skal udvælge. Xcluzive Entertainment administrerer også DJbooking.dk, som eksklusivt har over 15 års erfaring med booking af DJs i branchen. Xcluzive Entertainment har derfor det helt rette fundament for booking af den rette DJ til din fest.

Firmafest DJ

En Firmafest DJ fra XE sikrer dig en professionel og erfaren DJ, som kan holde gang i festen fra start til slut.

Vores DJs er udvalgt blandt de bedste over hele landet, og medbringer den erfaring, som gør, at de altid leverer varen.

Disse DJs spiller typisk til dans, men kan også agere med en lækker lounge under middagen. Yderligere kan de fleste tilpasses til f.eks. temafesten, stemningsmusik til receptionen, eller hvad du nu ellers har af ønsker.

Kendt DJ

Med en kendt DJ placeret bag pulten, så er publikum sikret sig en succesoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi repræsenterer en række af de mest kendte medie-personligheder. Til fælles har de, at de alle har lange og glorværdige karrierer i ind- og udlandet bag sig, og er derfor af den bedste kvalitet.

En Kendt DJ medbringer en top professionel tilgang til tingene samt mange års erfaring fra landets største scener. De ved hvordan der skal fyres op under et dansegulv for de har gjort det utallige gange før.

DJ til bryllup

En DJ fra Xcluzive Entertainment kan klare både dinner, lounge og dansen, eller hvis I ønsker det – kun en af delene.

Uanset valget af DJ er I altid sikre på, at I får en DJ med sans for detaljen, situationsfornemmelse for jer og festen, passende dress code, og at anlægget ikke ligner et mobil diskotek!

Send en forespørgsel eller ring på +45 7021 7025, og få en snak om hvilken DJ der passer bedst til jeres ønsker og drømme. Vi venter i spænding på at høre fra dig.

Vælg DJ musik til festen

For at hjælpe dig på rette vej har vi lavet et udvalg af eksklusive DJs vi anser, som værende af den absolutte elite af DJs i Danmark. Dette er ikke ordinære spotify-DJs, der blot sætter den samme playliste på gang på gang. Den slags DJs tilbyder vi slet ikke, for det er ikke den kvalitet vi værdsætter. Disse DJs eksperimenterer hele tiden med nye mixes og lyde, så du er garanteret en unik musikoplevelse, da de altid laver sætmixet og tilpasser det løbende gennem aftenen til jer og publikummet.

Mads Laumann

Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen og han har spillet den ene succesfulde koncert efter den anden, optrådt på nogle af landets bedste diskoteker såsom Couch, DNA, NASA og Train samt til et utal af firmafester og events.

Mads Laumanns favoritgenrer er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin og rare grooves. Han spiller typisk hits, som ikke er slidt, og netop derfor bliver man på dansegulvet og venter på den næste musikalske overraskelse. Han mestrer at blande genrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear.

Le Gammeltoft

Le Gammeltoft er uden tvivl en af de bedste kvindelige DJs i Danmark. Hun har en formidabel fornemmelse for musikken, og hun er en fornøjelse at se optræde.

Kendetegnende for Le er, at lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno, og at vokalerne fylder mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica. Hun byder også på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Maria Barfod

Med erfaring kommer kvalitet, og det er noget medbringer Maria Barfod sig. Maria har været solidt plantet i ”Electro”-scenen op gennem 00’erne og har de seneste år optrådt med dybe hip hop beats i DJ-samarbejdet med PiffPaff, og swinget og rocket gennem på spillestedet ”The Dulfedettes” med Josephine Philip.

Maria Barfods CV er bredt og medbringer international erfaring, hvilket kun fortæller om, hvor dygtig hun er. Maria har bl.a. optrådt for Gucci, Mulberry, Paul Smith, Georg Jensen, Hummel, Euroman, H&M, Suite, Chloé og mange flere.

Nicoline Toft

Musik og charme, det er den perfekte setting for enhver bar på luksuriøse hoteller, og det er netop hvad Nicoline Toft medbringer. Du skal ikke lade dig narre af hendes charmerende stil, for hun kan til hver en tid rive dansegulvet fra hinanden når festen skal sættes ordenligt igang.

Musikalsk kommer DJ Nicoline Toft med en blanding af lounge, elektro og Rock’n’Roll musik, hvilket gør hende meget alsidig i forhold til netop dine ønsker.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser og spørgsmål angående vores DJs.