2 minutters læsning

Malte Ebert har smidt guldet

Malte Ebert
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Gulddreng er begravet, og nu står manden bag guldkæderne frem med sin helt egen og mere ægte musik.

Navnet på den charmerende, smukke og ikke mindst helt fantastiske sanger er, Malte Ebert. Malte Ebert skabte tilbage i 2016, i samarbejde med pladeselskabet Universal Music, karakteren Gulddreng. Gulddreng tog Danmark med storm, hans humoristiske egocentrerede personlighed var et helt nyt initiativ på den danske musikscene. Han satte sig selv op på en piedestal, som ingen anden musiker nogensinde havde gjort før. Det var modigt, men ikke mindst genialt.

Gulddreng stod bag numre som ”Model”, ”Se mig lige nu” og ”Drikker for lidt”. Han formåede at få samlet over 140 millioner streams på Spotify og samlede syv førstepladser på hitlisten. Han vandt priser som Årets Nye Navn og Årets hit ved Zulu Awards 2017.

Nu er Gulddreng blevet begravet og tilbage står den charmerende 24-årige vejlenser Malte Ebert. Det er ikke gået stille for sig, siden Malte begravede Gulddreng i Royal Arena. Den første single ”Rather Be”, som han udgav i sit eget navn, blev taget godt imod af både anmeldere og lyttere. Singlen gik ind som nummer tre på den danske hitliste og rundede allerede efter en uge over en million streams på Spotify.

Malte Ebert står i dag som en seriøs artist, han har smidt guldkæderne og den egoistiske rolle og er klar til at vise sit generøse sande jeg. Malte Ebert spillede sin første koncert under sit eget navn til The Voice’ 18, hvor han imponerede og beviste at han stadig kan nå toplisterne. Siden har han udgivet endnu en single under navnet “All The Time, som også er blevet et kæmpe radiohit.

Gå ikke glip af den jyske charme og den helt fantastiske vokal fra musikeren der vendte der gav den danske musikscene et frisk pust.

 

Book Malte Ebert hos XE

Book Malte Ebert direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft turnerer med nyt show

Ruben Søltoft tager til efteråret på Danmarksturne med sit nye show Ting Fra Min Mund Den søde, charmerende og ikke...
Carpark North

Carpark North leverer elektrorock

Carpark north har gennem mange år leveret succesfuld elektrorock på den danske musikscene Carpark North er et...