2 minutters læsning

Phlake på turne med intimkoncert

Phlake
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Phlake inviterer sit publikum helt tæt på, når de tager Danmark rundt med deres intimkoncert  ”Can We Talk?”.

Phlake har efter mange udsolgte koncerter, valgt at lukke sit publikum ind til en helt ny oplevelse. De åbner op for helt nye udfordringer i form af en intimkoncert, som de til efteråret tager på Danmarksturne med. Det bliver en helt speciel koncertoplevelse, for Phlake vil prøve at præsentere deres musik på en anderledes måde end de er vant til.

Til daglig sidder de to drenge, Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, i en etværelses på Nørrebro. Det er i denne lejlighed mange af de første udkast til Phlakes hits er blevet skabt. I ro og mag skriver de sange og netop denne ro vil de give deres publikum. Til deres koncert vil de fokusere på at danne et univers, hvor ingen skal tænke på andet end den musik, der bliver spillet. Netop derfor har gruppen valgt at tage Danmark rundt og spille intimkoncert.

Phlake er fik deres debut i 2015 med singlen ”So Faded”. Ikke lang tid efter udgav de numrene ”Pregnant” og ”Angel Zoo”, som også gik øverst på hitlisterne. Phlake blev det mest spillede navn på P3 i 2016 og 2017, og har meldt udsolgt 4 gange på Store Vega i 2017. Selvom Phlake tager landet rundt med en intimkoncert, skal publikum ikke regne med at det bliver en akustisk koncert. Der vil stadig være gang i den. Phlake har band med, hemmelige gæster og en omarrangering af deres numre.

 

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...