Kvadrat har i mange år været frontløberne inden for design af tekstil og har gentagende gange skubbet grænserne inden for de æstetiske, teknologiske og artistiske aspekter. De har bl.a. været involveret i den arkitektoniske udførelse af Museum of Modern Art i London, Walt Disney Concert Hall i New York og Guggenheim Museum i Berlin.

Opgave

At afholde en fest er én ting, men at lave den perfekte fest er noget helt andet og opnås ikke kun gennem den valgte artist. Forarbejdet og koordinering af festen er lige så vigtig som selve afviklingen. Kvadrat A/S skulle afvikle deres årlige sommerfest og kom til Xcluzive Entertainment for hjælp, som de ligeledes har gjort i mange år.

Xcluzive Entertainment tog kontakt til Kvadrat for at drøfte deres kommende arrangement, hvor begge parter aftalte at mødes i Ebeltoft hos Kvadrat for at se nærmere på lokationens muligheder.

I dialog med Kvadrat diskuterede Xcluzive Entertainment mulighederne for festen og koordineringen heraf. Kvadrats primære fokus lå på festen og ønskede, at de ikke skulle bekymre sig om koordineringen af afviklingen mens festen stod på.

Det var vigtigt for Kvadrat at festens forløb blev overskueligt, let og allervigtigst et kæmpe hit. Efter mødet med Kvadrat lavede Niels Winther en samlede pakkeløsning til Kvadrat baseret på deres behov, gæster og den stemning de ønskede sig.

Løsning

For at imødekomme Kvadrat behov og uvished om festens afvikling, udviklede Xcluzive Entertainment en pakkeløsning inklusiv koordinering, medhjælpere, anlæg & teknik, scene og artister der komplimenterede hinanden og festen.

Til at underholde og sætte stemningen for 250 gæster foreslog Niels Winther DJ’en Mads Laumann og Turboweekend. Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen og formår altid at få alle med. Han mestrer at blande musikgenrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear. Turboweekend er et af de mest eftertragtede live bands og medbringer mange hits i bagagen og energiske koncerter, som altid får gang i gæsterne.

En fest bestående af så kompetente og imponerende artister kræver det rigtige anlæg og teknik for at give festen det ”ekstra”, som mange af Xcluzive Entertainments kunder efterspørger. På baggrund af artisterne blev anlæg og teknik udvalgt til at komplimentere deres musik og spillestil. Inklusivt anlæg & teknik leverede Xcluzive Entertainment også den 6 x 4 meter store scene.

Ovenstående samlede pakkeløsning gav Kvadrat de perfekte rammer for at afholde den perfekte fest, som gav dem plads og ro. Nu skulle de kun koncentrere sig om, at slappe af og nyde aftenen mens Xlcuzive Entertainment selv mødte op til festen og koordinerede arrangementets afvikling så alt forløb efter kontraktens aftale.

Resultat

Kvadrats skepsis omkring arrangementets planlægning og afvikling blev fjernet efter Xcluzive Entertainment trådte til og rådgav Kvadrat om festens potentiale på baggrund af lokation, gæster og egne ønsker.

Festens afvikling forløb som planlagt og stemningen var helt i top imens både Mads Laumann og Turboweekend fyrede op under festen fra start til slut. Kvadrat siger selv om arrangementets afvikling:

Vi er efterhånden holdt op med at tælle de gange, hvor vi har booket underholdning og musik gennem Xclusive – det er simpelthen så let og ligetil at samarbejde med Niels og resten af teamet. Og når rammerne først er satte, så kører det bare, og vi skal egentlig bare koncentrere os om at have en skøn fest. Senest havde vi fornøjelsen af både DJ Mads Laumann og Turboweekend, og sjældent har taget været tættere på at lette end lige den aften. Det var helt fantastisk!

Kvadrat fik en skræddersyet pakkeløsning tilpasset til deres specifikke behov og successen kom til udtryk på alle gæsternes smil og glade latter.