2 minutters læsning

Turbomanden Silas Bjerregaard går solo

Silas Bjerregaard
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Silas Bjerregaard er en fantastisk sanger og sangskriver. Han startede sin sangkarriere som forsanger i bandet Turboweekend, han i kort tid gik under kunstnernavnet Ivan Skavinsky Skivar. Bandet valgte da inden udgivelsen af deres andet album, at de skulle hedde deres rigtige navne.

Turboweekend var i starten at band, som var kendte i Københavns natteliv. Her spillede de mange koncerter og var altid klar på at starte en kæmpe fest. Populariteten voksede og voksede og en dag blev kontaktet og fik chancen for at spille på Roskilde Festival. Her tog de publikum med storm og fik startet et brag af en fest. Efter deres debut på Roskilde Festival gik det stærkt. Turboweekend fik udgivet deres debutalbum ”Night Shift” og blev inviteret til at spille ved P3 Guld. Senere blev de nomineret til ”Årets Navn” ved både P3 Guld og Zulu Awards.

Navnet på bandets andet album er ”Ghost of a Chance” og med dette album fik bandet deres ultimative gennembrud. Pladen endte hos Sony Music og blev udgivet i både Tyskland, Schweiz og Polen. Turboweekend blev efter udgivelsen nomineret til P3 Guld og P3 Prisen.

Turboweekend har haft kæmpe succes. De har spillet udsolgte koncerter i Store Vega i København, genudgivet albummet ”Ghost of a chance” med ekstraindhold som livemusik og et ekstra nummer, og så fik de remixet nummeret ”Trouble Is” af den hollandske DJ Tiësto, hvilket gav dem kæmpe omtale i medierne. Turboweekend modtog prisen som P3 Gennembruddet og vandt også senere Årets Danske Livenavn.

Soloprojekt

Turboweekend valgte efter 12 år sammen at ophøre samarbejdet. Silas Bjerregaard har derfor valgt at optræde i Tv-programmet Toppen af Poppen, for at samle soloerfaring. Nu er han rystet sammen og er for første gang klar til at levere sin helt egen musik. Han drager til foråret rundt på Danmarksturne og spiller i 18 forskellige byer.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...
Saveus book

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus I 2008 vandt han...
DJ Mads Laumann

Find den perfekte DJ til julefrokosten

Står du og skal holde julefrokost, eller er du med i et festudvalg, er der nogle overvejelser I bør gøre jer inden I...